Is er een volgende overwinning voor Plugro Liberty Dames1?

Nieuwe wedstrijd, nieuwe kansen. Na twee keer volle bak trainen, kon ‘Plugro Liberty Dames 1′ er samen keihard tegenaan om Oirschot te verslaan. Het goede spel van vorige week moest worden vastgehouden, zodat ook deze keer de drie punten voor ons zouden zijn. En ja hoor, wat een top eerste vijf minuten! Het spel liep zoals het lopen moest! Maar al snel ontstond er een ommekeer. De focus leek weggevlogen te zijn en de slaap trad toe. Dat werd dan ook snel gestraft toen de scheids een strafpush aangaf. De dames van Oirschot maakte hier maar al te graag gebruik van en het werd 0-1. Er moest snel iets gebeuren, want zo kon het niet langer. Met spanning werd er gewacht op een gelijkmaker en die kwam er. Een strafcorner zorgde ervoor dat Kady Moerenhout hem erin kon knallen en ‘Plugro Liberty Dames 1′ verder kon gaan voor een overwinning. In de rust bespraken de meiden nog snel een paar tactieken, waarna het spel kon worden voortgezet. Jet van der Plas bezorgde alle hockeydames al snel het 2de doelpunt door haar zelfgenoemde ‘’flut goaltje”, maar uiteindelijk een prachtig doelpunt, de stand: 2-1. Het publiek ging uit z’n dak, op naar de volgende goal. Maar zo makkelijk ging dat niet, Oirschot was niet van plan om ‘Plugro Liberty Dames 1′ de punten cadeau te geven. Er werd tot de laatste minuut keihard geknokt, waarin Emilie Bosch met een geweldige slag op goal de eindstand naar 3-1 bracht! De winst is binnen. Op naar volgende week waarin ‘Plugro Liberty Dames 1′ het mag gaan opnemen uit tegen HOCO. Zal er een nieuwe overwinning op ons wachten?