Veteranenbal uitverkocht!

De Vereniging der Veteranen hebben een traditie hoog te houden om er op zaterdagavond met carnaval (1 maart, 20.30u) een grandioos carnavalsfeest te verzorgen. Dit jaar vanwege het 44-jarig jubileum van ‘De Vereniging der Veteranen’ met de nodige extra’s. De entree en grote zaal worden extra feestelijk aangekleed en er worden de nodige special effects uit de kast gehaald. Zojuist werd bekend dat alle kaarten voor de avond uitverkocht zijn. Ook aan de deur worden geen toegangskaarten meer verkocht!

De rode draad deze avond is dit jaar ook weer de achtkoppige feestband BAM! Zij verzorgen tot 02.00 uur (!) de spetterende livemuziek met 111% feestgarantie, dat staat vast. Verder verlenen ‘De Wortels’ en ‘De Kaaikrakers’ hun medewerking met optredens in de foyer. Jurering vindt plaats op het thema “twee 44 motte vieren”.  Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een super carnavalsfeest van te maken. Het belooft weer een feest van de bovenste plank te worden. Toegangskaarten zijn nog verkrijgbaar bij DA Ingrid, Drukkerij Leijten en Rovin.
Een delegatie van de Veteranen heeft begin deze week een bezoek gebracht aan de repetitie van de feestband BAM! “Grandioos om tijdens het Veteranenbal in het Peeënrijk wederom een optreden te mogen verzorgen, van oudsher de festiviteit met carnaval”, vertelt de leadzanger Matthieu Verlinde (alias Thieu) tijdens een bezoekje aan hun repetitie. Hij neemt van de gelegenheid gebruik om de overige leden van het gezelschap, op onnavolgbare wijze, kort te introduceren. Op drums: uit de Brabantse bossen een oergezellige knaap: Harry de houthakker (Arjen vd Wou); Op toetsen: uit de goochelshow van Hans Kazan: Stan the Magicman (Stan Broeders); Waar hij vandaan komt weet niemand, maar hij stond opeens in de kleedkamer, op gitaar Rob V (Rob Verkooijen); hij zingt opera’s en speelt trompet: Steven from the Opera (Stefan van Broekhoven); Het buitenechtelijk kind van onze manager, we zitten er contractueel nog 5 jaar aanvast, op Basgitaar: Bram Schorriemorriemans (Bram Schoormans); All the way from Scotland, zingt Nederlandstalige nummers fonetisch mee, speelt trombone, accordeon en doedelzak: Mr. Tinus Big Mac (Martijn Brants); Natuurlijk is de band pas echt compleet met een mooie dame er bij, op jonge leeftijd zong ze al bij de Leidse Sleuteltjes, zij zat ook in het koor bij kinderen voor kinderen: Stéphanie (Commeren). 
Feestband BAM! heeft er in ieder geval zin in, evenals de  jubilerende Blaaskapel De Wortels zorgen in de foyer, samen met De Kaaikrakers, voor een gezellige sfeer met heerlijke blaasmuziek. Daarnaast kunt u ook rekenen op de een plakje kaas en worst, dat door de commissie catering wordt verzorgd. Het Veteranenbal wordt dit jaar echt een Groots Jubileumbal, een carnavalsfeest om te vieren met echte feestmuziek en een grandioze carnavaleske sfeer.