Tintelbelle...het boek blijft open, maar zij vliegt uit.

mei 12 , 10:15 Nieuws
tintel
10 jaar lang konden kinderen , jongeren en volwassenen bij Theaterschool Tintelbelle een plek vinden om zichzelf te uiten, gezien te worden en hun talenten te ontplooien.
Zoals al langer bekend is gaat Isabelle Murg-van Gelderen stoppen met de theaterschool....echter, een plek om te zingen, dansen en acteren blijft bestaan. In het Heuvelpark 5 neemt Dennis van Gemert, zelf ook musicalacteur en Dongenaar, het stokje van Isabelle over. Maar eerst gaan ALLE leerlingen van Tintelbelle nog stralen op het podium in de Bussel op zaterdag 15 en zondag 16 juni.
Hoe kunnen we deze 10 jaar beter afsluiten dan een kijkje te nemen in het brein van Isabelle. In de afgelopen jaren zijn er vele personages van Tintelbelle producties op het podium tot leven gekomen. Tigerlily, Poppy, Sterre en nog vele anderen figuren zullen Isabelle proberen te helpen op weg naar het mooiste verhaal! Zal het de Emoties lukken om Isabelle op het goede pad te houden, of wordt toch net iets te vaak het woord 'slechterik' genoemd en valt deze finale helemaal in het water?
Een onvergetelijke show met voor de laatste keer ALLE leerlingen van Tintelbelle samen op het toneel.
Wees er snel bij want de kaartverkoop gaat zeer voorspoedig.
tintelbell banner 15 16 juni 1