Ticketverkoop Cultuurnacht Dongen start op maandag 3 juni | 11:00u

mei 08 , 14:48 Nieuws
cultuurnacht1707
Kom jij op zaterdag 12 oktober vanaf 19:30u genieten van de tweede editie van de Cultuurnacht Dongen? Tijdens deze avond van je dromen wordt je meegenomen door een gids en dwaal je door de straten van Dongen. Ondertussen geniet je van muziek tot dans en van kunstexposities tot theater. De Cultuurnacht Dongen biedt een podium aan zowel lokale talenten als gerenommeerde artiesten. Laat deze bijzondere avond je dromen uitkomen en ontdek nieuwe vormen van kunst en cultuur.
De ticketverkoop start maandag 03 juni om 11:00u.
Beleef de avond
Het is een verrassing welke locaties je tijdens deze avond gaat bezoeken. Onder leiding van een gids word je meegenomen op een van de drie routes. Tijdens de Cultuurnacht zijn er twee wandelroutes en een fiets/busroute. Heb je moeite met het lopen van langere stukken of het lopen van trappen? Kies dan voor de bus of fietsroute (route 3). De ticketprijs is 24,50 euro per persoon. Dit bedrag is inclusief een hapje en drankje tijdens de avond.
Op elke route zijn er 4 groepen van maximaal 25 personen. Tijdens het bestelproces kies je zelf voor welke route je een ticket wil:
  • route 1 (wandelen)
  • route 2 (wandelen)
  • route 3 (A, B, D: Fietsroute, C: Busroute)
Gezellig met je vrienden/kennissen samen in één groep? Dat kan. Koop dan samen tickets voor 1 van de routes. Let op; kies voor hetzelfde routenummer, bijvoorbeeld route 1A Hulp nodig bij het bestellen of vragen? Mail dan naar [email protected]