Theaterervaring voor de hele familie in Cultuurhuis De Cammeleur

24 okt , 9:13 Nieuws
yuto
Betreed de magische wereld van Yuto & De Boom
Op zaterdag 7 en zondag 8 december vindt de bijzondere theaterervaring Yuto & De Boom plaats, een interactieve voorstelling voor jong en oud (4-100 jaar), geïnspireerd door het prijswinnende prentenboek ‘Ik geef je mijn hart’  van Pimm van Hest en Sassafras de Bruyn. Bezoekers worden op een unieke manier ondergedompeld in een wereld vol poppen, schaduwen en magische werelden.
Tijdens deze voorstelling dragen toeschouwers een koptelefoon en wandelen ze door een steeds veranderend labyrint, terwijl ze het ontroerende verhaal volgen van Yuto en zijn bijzondere vriendschap met een boom. De betoverende sfeer en visuele rijkdom van de voorstelling maken dit een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin.
Het verhaal
Yuto krijgt van een oude man een mysterieus kistje, met de woorden: "Hierin zit alles wat je nodig hebt" Maar het kistje kan niet open. Op de nacht voor zijn zevende verjaardag droomt Yuto opnieuw over de oude man, en als hij wakker wordt, staat het kistje opeens open. Binnenin vindt hij een hartvormig zaadje, dat hij plant. Al snel groeit er een boompje, dat samen met Yuto opgroeit. Het verhaal gaat over vriendschap, luisteren met je hart, en het proces van groeien en loslaten.
Tijdsloten
De voorstelling Yuto & De Boom is te bezoeken op beide dagen in verschillende tijdslots. De groepsgrootte is maximaal 10 personen per tijdslot. Deze bijzondere theaterervaring duurt 40 minuten. Bestel je kaarten via de site van De Cammeleur. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt! Een ticket voor volwassenen kost € 10,-, kinderen t/m 12 jaar betalen slechts € 5,00. 
We zien je graag bij deze meeslepende ervaring die jong en oud zal raken.