Smaakvolle preview bij Podium De Cammeleur

mei 27 , 10:42 Nieuws
preview
In een uitverkochte zaal is zaterdagavond het nieuwe programma van Podium De Cammeleur gepresenteerd. Het publiek reageerde enthousiast op het brede aanbod van cabaret, concert en muziektheater.
“Voor het nieuwe seizoen hebben we weer verrassende voorstellingen geboekt. Of je nu warm wordt van het mooiste muziektheater, het grappigste cabaret of gaat voor de vetste concerten... Je beleeft het bij Podium De Cammeleur.” Aan het woord is Maarten Mendelaar, programmeur bij Podium De Cammeleur. “Op het gebied van cabaret bieden we je voorstellingen van bekende namen zoals Teun van den Elzen en natuurlijk Christel de Laat, maar ook Yunus Aktas en Spruit & Opperman. Mooi muziektheater met Leistra en Van Baest met de pareltjes van Harry Bannink en Two Wieners met hun ode aan The Everly Brothers. Laatstgenoemden staan zelfs in de middag én avond bij ons op het toneel.”
“Natuurlijk zijn we ook actueel met de tribute bands en hebben we o.a. Tribute to Toto en de Dire Straits-tributeband Boom, Like that! Tel daarbij nog een ‘Back to the Disco en het Foute Feestje met Qmusic The Party, de kersteditie bij op en je weet… dit gaat weer een te gèk seizoen worden.”
“We blijven je in het nieuwe seizoen steeds verrassen dus houd onze socials en site in de gaten. En over de site gesproken… vanaf nu is onze nieuwe website www.podiumdecammeleur.nl in de lucht. Een nieuwe site waarbij je meteen het volledige aanbod kunt bekijken en het bestellen van tickets nóg gemakkelijker is gemaakt. Neem snel
een kijkje en bestel jouw tickets! De kaartverkoop is inmiddels gestart. We zien je graag!”