Scoor nu vrijkaarten voor Randy Hansen in De Cammeleur

mei 20 2023, 20:10 Nieuws
randyhansen0
Op zoek naar de perfecte invulling voor de Tweede Pinksterdag? Dan hoef je niet verder te zoeken want op maandag 29 mei is Randy Hansen (Seattle USA) te gast in De Cammeleur!
Wanneer Randy Hansen begint te spelen ga je aan je zintuigen twijfelen. Is dit een reïncarnatie van Jimi Hendrix? Gek is het niet. Om Randy Hansen een Jimi Hendrix cover te noemen doet hem te kort. De Amerikaanse rocker groeide op met de muziek van Hendrix en besloot er volledig achteraan te gaan. Hij leerde zingen als Hendrix, heeft de looks maar vooral ook de skills van de legendarische gitaarvirtuoos.
30 jaar verder deelde Randy Hansen podia met grootheden zoals Stevie Ray Vaughan, Steve Miller, Paul Rodgers, Herbie Hancock, en originele Jimi Hendrix Experience bandleden Noel Redding en Mitch Mitchell. Inmiddels Randy Hansen een serieus lid van de Hendrix-familie en speelde zijn muziek een glansrol in de film “Apocalypse Now”.
Randy staat dit jaar op het podium in grote plaatsen zoals Haarlem en Utrecht. En dus nu ook in ons eigen Dongen! Zorg dat je dit unieke concert niet mist en bestel vandaag je tickets nog via https://tickets.decammeleur.nl/nl-NL/Show/Details/Randy-Hansen-The-Jimmy-Hendrix-Experience-29-mei-176 . Zien we je dan?
Voorprogramma
Als extra hebben we Trainhopper in het voorprogramma! Deze Dongense bandleden delen hun passie voor muziek graag met de rest van de wereld. Ze spelen van Bruno Mars tot Queen en van Dik Hout tot Guns ’n Roses. Een heerlijke band als starter van dit unieke concert!
10 gratis kaarten
Als klap op de vuurpijl mag Dongen.nieuws.nl 10 kaarten weggeven! Reageer op dit bericht op [email protected] waarom jij een kaartje zou willen winnen en wie weet… ben jij erbij op 29 mei!
andyhansen2