Proef Dongen is terug!

jun 24 , 13:59 Nieuws
proefdongenhoofd
Vrijdag 28 juni is de grootste culinaire borrel van Dongen terug en dit keer in een nieuw jasje. Een nieuwe opzet met krachtige samenwerkingen zoals nooit te voren maar natuurlijk met de vertrouwde sfeer van de afgelopen jaren.
Van 16:00 tot 23:00 uur kunt u in Park Vredeoord genieten van diverse gerechten bereid door Eetcafé Janssen & Janssen, Gasterij Den Hamse Bok, Fornuis aan Huis, Van Beek patisserie, Elusive events, Boerderijwinkel D’n Heerd, Vermeulen catering, De Salamander, Spijs en Ijs, De Gouden,Leeuw en Brasserie LOUD. Dit jaar hoor je ook andere vibes want Bobby Lovestacks en Rompa nemen hun platentas mee! Een dosis lounge muziek komt vanzelf naar je toe. Hun keuzes zijn veelal onbekend maar alles behalve onbemind bij een breed georiënteerd publiek dat ze al jaren voorzien van nieuwe muzikale inzichten.
borrel
Stichting Proef Dongen nodigt u uit om te komen genieten van de verrassende smaken en in combinatie met heerlijke wijnen en speciaalbieren. Kijk voor meer info op: www.proefdongen.nl
proefdongenlogogroot