Primeur in De Cammeleur: Indisch dinertheater op 27 januari a.s.

jan 07 2019, 17:00 Nieuws
royhedi
Een warme en gezellig zondagmiddag in een grijze januari-maand, wie wil het niet? Binnenkort is er een primeur in De Cammeleur die zorgt voor een vrolijke, gezellige én smakelijke afsluiting van het weekend; op 27 januari wordt op het podium van het theater in De Cammeleur Indisch gekookt terwijl u luistert naar prachtige verhalen over Indië.
Het dinertheater ‘Selamat Makan’ wordt gebracht door Roy & Hedy Grünewald die de theaterbezoekers welkom heten op een Indische familiebijeenkomst. Roy & Hedy zijn broer en zus, opgegroeid in de naoorlogse Indo cultuur in Nederland. Met oma die bijzondere verhalen vertelde en met de onovertrefbare kookkunsten van moeder.
Terwijl Hedy op het podium de Indische maaltijd klaarmaakt en de oosterse geuren hun weg door het theater zoeken, neemt Roy u mee op reis naar Indië. Hij vertelt de mooiste verhalen over de historie van het land aan de hand van persoonlijke belevenissen. Tegen de tijd dat u trek begint te krijgen van de heerlijke etensgeuren, kunt u aanschuiven bij de heerlijke, authentieke Indische maaltijd.
Voor deze smakelijke voorstelling is een beperkt aantal plekken beschikbaar; er zijn nog tickets te koop via www.decammeleur.nl. De prijs voor de voorstelling, het diner én een consumptie is € 38,= p.p.