Prachtige kavels bij Jubileumveiling VV Dongen

sep 07 2023, 12:18 Nieuws
veilingjubileum
Dit jaar viert VV Dongen het 100 jarig bestaan en daarom organiseren zij in samenwerking met Veiling op je club op 23 september een grote jubileumveiling + loterij.
Niet alleen ten behoeve van het jubileumjaar, maar ook voor Support Casper. De stichting van voormalige Feyenoord-clubarts Casper van Eijck doet baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker. Ambassadeur Hans van Breukelen zal daarom de veiling openen. De veiling is te bezoeken door alle geïnteresseerde leden, sponsors, vrijwilligers, supporters en andere belangstellenden. Er zijn meer dan 200 items/kavels om op te bieden en 30 loterijprijzen om kans op te maken. De entree is gratis.
Aanvang: 19.30 uur
Einde: 23.00 uur
Locatie: Kantine VV Dongen
Publicatie magazine: 10 september
Hans van Breukelen gastspreker
Doelman Hans van Breukelen stond in zijn negentienjarige carrière onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV,. Hij kwam 73 keer uit voor het Nederlands elftal en beleefde de ultieme overwinning tijdens het Europees Kampioenschap in 1988. Als ex-voetbalinternational en voormalig technisch directeur bij de KNVB weet Hans van Breukelen als geen ander dat om te winnen het soms noodzakelijk is om te verliezen. Hierover schreef hij een boek ‘Maak je comeback’, waarvan de opbrengst gedoneerd wordt aan Support Casper, de stichting waar hij ambassadeur van is. In die hoedanigheid zal Hans 23 september de veilingavond van VV Dongen openen, met een indrukwekkend verhaal over het verlies van zijn vrouw aan alvleesklierkanker. Aan het begin van de avond zal Hans tot slot zelf wat items veilen, waaronder een VIP-bezoek aan PSV!
hansvanb
Stichting overleven met alvleesklierkanker (Support Casper) wil met de campagne zoveel mogelijk mensen bereiken. Pas wanneer mensen weten hoe dodelijk alvleesklierkanker is en zich realiseren dat er nauwelijks resultaten worden geboekt met de huidige behandelmethoden, kunnen ze besluiten om onderzoek naar nieuwe methoden te steunen. Om die reden hebben zij diverse bekende supporters, zoals bondscoach Ronald Koeman. Tijdens zijn periode als trainer van Feyenoord is er een vriendschap ontstaan met Casper van Eijck. Ronald Koeman werd zo ambassadeur van Support Casper. In het veilingmagazine van VV Dongen spreken we de bondscoach over zijn motivatie. Het magazine komt in het weekend van 8 september digitaal uit, een week later fysiek.
Miss Beauty van Noord-Brabant presenteert veilingitems aan het publiek
Het leven kan snel veranderen. Een jaar geleden had Anouck van Heerden (17) uit Bavel nog nooit modellenwerk gedaan en kort geleden won ze plots de finale van de Nederlandse Miss Teen of the Netherlands-verkiezingen. Haar opmars is bijzonder, omdat ze twee jaar geleden nog diep in de put zat. Dat Anouck inmiddels weer volop levensvreugde uitstraalt, gaat u zien op 23 september als zij alle prachtige veilingitems aan het publiek zal tonen, samen met een team vrijwilligers van onze club.
Een selectie topitems
Voor iedereen, en voor elke beurs, is er iets leuks te koop op de veilingavond van VV Dongen. Enkele eyecatchers zijn:
 • Een Panasonic airco wandmodel (Aircologic / Panasonic Nederland)
 • Een schitterende Giant damesfiets t.w.v. €750,- (RB Fietsen)
 • Een levenstestament, t.w.v. €650,- (DGF Notarissen)
 • VIP-bezoeken aan o.a. PSV, NAC en Willem II
 • Een ballonvlucht (SKY Ballonvaarten)
 • Een prachtige sieradenset (Masculino Watches)
 • Een jaarabonnement op de sportschool (FIT by JEFF)
 • Een padelclinic voor een bedrijf, team of vriendengroep t.w.v. €552,- (Liberty Padel)
 • Voetbalreizen naar o.a. Borussia Mönchengladbach, Dortmund en Paris Saint Germain (Serge van der Linden, JRM Reizen & Passion Events)
 • Een Cubii JR1 bureaufiets (Orange Planet)
 • Een schaatsclinic o.l.v. Gianni Romme voor 25 personen (Zeloo Sports)
 • Een origineel gedragen Tour de France shirt van winnaar Jonas Vingegaard, incl. handtekeningen (Jumbo Visma)
 • Een LG-speaker t.w.v. €350,- (Expert)
 • Diverse unieke voetbalmemorabilia (Milton Installatie)
 • Een BBQ voor een voetbalteam (Smaakhuys)
 • Maar ook BBQ pakketten voor thuis (Marco van Strien en Pijnenburg)