PMD-container Dongen-Vaart verdwijnt per 14 juni

04 jun , 10:17 Nieuws
pmd
Per 14 juni 2024 verdwijnt de oranje PMD inzamelcontainer in Dongen-Vaart. Deze staat nu nog op de Vaartweg 119, naast de sporthal. In overleg met de Dorpsraad Dongen-Vaart is besloten deze container weg te halen. Er is overlast door veel bijplaatsing rondom de container.
Inwoners kunnen PMD wekelijks aanbieden voor de PMD-inzameling huis-aan-huis inzameling. Wegbrengen kan naar één van de andere locaties waar een PMD-container staat: Binnenhoven Dongen (Aldi terrein), Molendijk 1 's Gravenmoer (naast Coop) en De Hak 16 Dongen (milieustraat) (alleen bereikbaar tijdens openingstijden milieustraat).
PMD-container naar ALDI-terrein
De gemeente verplaatst de PMD-container naar het ALDI terrein in Dongen. De PMD-container die daar stond is enkele weken geleden weggehaald omdat deze defect was en niet meer gemaakt kon worden. Deze container is kapotgegaan doordat iemand er zakken puin/bakstenen in heeft gegooid. De pers van de container heeft zichzelf hierop volledig kapotgedraaid.
Waar haal ik de gratis PMD-zak?
PMD moet aangeboden worden in de daarvoor bestemde doorzichtige, gerecycelde zak. U kunt gratis nieuwe zakken halen bij de supermarkten in de gemeente Dongen, bij de milieustraat, de centrale balie in het gemeentehuis, bij de Karwei en Boerenbond.