Open Lesweek bij Cultuurhuis De Cammeleur

23 aug , 17:51 Nieuws
openlesweek
Ben je altijd al nieuwsgierig geweest naar zang, dans, muziek, schilderen of fotografie? Grijp dan nu je kans! Van 9 tot 14 september 2024 organiseert Cultuurhuis De Cammeleur een Open Lesweek. Deze week kun je gratis proeflessen volgen en ontdekken welke kunstvorm jou het meest inspireert.
Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, onze gepassioneerde docenten staan klaar om je te begeleiden en te enthousiasmeren. Dit is de perfecte gelegenheid om nieuwe hobby's te ontdekken, je creativiteit te ontplooien en nieuwe mensen te ontmoeten die jouw passie delen. Na afloop heb je de gelegenheid je gelijk in te schrijven voor het vervolg van deze cursussen.  
Mis deze unieke kans niet en meld je aan voor één of meerdere van de cursussen tijdens onze Open Lesweek. Alle cursussen staan voor je op een rijtje op de website van De Cammeleur; www.decammeleur.nl/agenda/open-lesweek We kijken ernaar uit om samen met jou een week vol creativiteit en plezier te beleven! Heb je interesse in een cursus?  Meld je aan via de bijbehorende link en vermeld in de mail je naam en telefoonnummer. Je ontvangt van ons een reactie betreffende je inschrijving.
Meer informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over een cursus? Mail naar Sabine, programma coördinator cursussen, [email protected].