Monumenten in Dongen: Jouw mening is belangrijk, denk je mee?

22 nov 2023, 12:54 Nieuws
heuvelmonument
De gemeente Dongen gaat het huidige monumentenbeleid (Nota Cultureel Erfgoed gemeente Dongen 2016) updaten. In dit document staan alle belangrijke regels, kaders en uitgangspunten voor monumentale gebouwen in Dongen.
Uitdagingen
Ons cultureel erfgoed staat voor flinke uitdagingen om deze voor de toekomst te kunnen behouden en onze geschiedenis uit te kunnen blijven dragen. Eén van de uitdagingen is de energietransitie.
Denk mee!
Om tot een nieuw beleid te komen hebben we jouw mening nodig. Jouw ideeën zijn essentieel om samen een duurzame toekomst voor ons erfgoed te waarborgen. Laten we samen nadenken over energie-innovaties die voor onze monumenten mogelijk zijn. Jouw inbreng helpt ons bij het vormgeven van beleid dat ons erfgoed moet beschermen en koesteren.
Aanmelden
Wil je meedenken? We nodigen je graag uit voor de klankbordgroep. We verwachten twee bijeenkomsten te organiseren en daarnaast wordt digitaal om input gevraagd. Aanmelden kan tot 1 december 2023 door een email te sturen naar de heer John Schellekens van het Team Omgevingsbeleid: [email protected]