Helpt u mee aan ondernemend Dongen?

apr 03 2019, 15:28 Nieuws
ondernemen
Dongen is een ondernemende gemeente. We bruisen van de activiteiten en kennen veel geweldige ondernemers waar we trots op zijn. Tegelijk zijn er ook volop uitdagingen. De wereld om ons heen verandert en daar zullen we samen een antwoord op moeten formuleren.
Hoe krijgen we Dongen toekomstbestendig voor ondernemers? Hoe verlagen we de regeldruk? Hoe kunnen we starters zo goed mogelijk helpen? Hoe krijg en houd je goed personeel? Over deze en andere ondernemersvragen gaat de gemeente Dongen op woensdag 10 april graag het gesprek met u aan. U krijgt de kans om al uw ideeën te geven, die de gemeente als input gebruikt voor de toekomstvisie op het economisch beleid. Uw mening doet er toe!
Daarnaast krijgt u ook inspirerende verhalen van andere ondernemers te horen. De avond staat onder leiding van de prikkelende gespreksleider Richard Engelfriet, die tevens columnist is bij het Brabants Dagblad en Spijkers met Koppen.
De avond heeft plaats in de prachtige brouwerij van Opener Bier aan het Veepad 33 in Dongen. Inloop is vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur en om 22.00 uur bieden wij alle aanwezige ondernemers een drankje en een hapje aan. Aanmelden is wenselijk, graag voor 8 april aanstaande via [email protected] Graag tot 10 april!