Gast van de raad van start

28 feb , 20:26 Nieuws
282gemeente
Vanaf 21 maart verwelkomt de Dongense gemeenteraad de eerste Gast van de Raad. De kans voor jou als Dongenaar om meer te weten te komen over de taken van de raad en over het raadswerk.
Als Gast van de Raad word je voor een raadsvergadering om 19.00 uur welkom geheten door een raadslid. Onder het genot van een kopje koffie/thee met wat lekkers krijg je uitleg over de werkwijze van de raad. Ook krijg je een toelichting op de onderwerpen die er die avond op de agenda van de raadsvergadering staan.
Daarna volg je vanaf de publieke tribune op een speciaal voor jou gereserveerde plaats de raadsvergadering. De vergadering start om 20.00 uur. Na afloop is er tijd om informeel in gesprek te gaan met raadsleden.
Tot aan de zomer kun je je voor de volgende data aanmelden: 21 maart, 18 april en 04 juni. Na de zomervakantie volgen nieuwe data. Hou hiervoor onze social media in de gaten.
Lijk het je leuk om op deze manier kennis te maken met de gemeenteraad? Stuur dan een e-mail naar [email protected] en de griffie neemt contact met je op.