Garagesale Oud-Dongen op zaterdag 28 september

12 sep , 12:59 Nieuws
gsod
Na de zeer gezellige en geslaagde Oud-Dongen garagesale van vorig jaar, met maar liefst 110 deelnemende adressen, wordt er ook dit jaar op zaterdag 28 september weer een grootse garagesale georganiseerd in de wijk Oud-Dongen.
Inmiddels zijn er al weer bijna 70 inschrijvingen. Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro. Hiervoor ontvang je van de organisatie  reclame, vermelding op de deelnemerslijst, een grote raamposter en vlaggenlijn van 10 meter. Net als vorig jaar wordt het eventuele overgebleven inschrijfgeld weer geschonken aan een goed Dongens doel. Verder kan je gebruik maken van de Facebookgroep garagesales Dongen voor je eigen reclame maar ook voor tweedehands aanbod en/of je leftovers na de sale.
Wil je meedoen, dan kun je je opgeven via www.raadvanzelf.nl. Daar vind je ook alle informatie en tips and tricks. En anders kom je gewoon de 28e gezellig die verborgen schatten voor weinig kopen en maak je gebruik van het “special price for you my friend” Garagesale 12-uurtje bij de Viersprong in de Kanaalstraat. Kortom tot dan! "We gaan samen voor een fantastische dag."
Groetjes Els en Max Garagesale Oud-Dongen