“Het gonst al even van de geruchten. Nu de hele papierwinkel afgerond is mag heel Dongen het weten: vanaf 16 juli openen we aan de Wilhelminastraat 1 een nieuwe tak van ons bedrijf: ‘Dongen Culinair - Dé Feestlocatie’”
Aan het woord zijn de twee Dongense ondernemers Erwin de Vos en Coen van Outheusden, die onder de naam Dongen Culinair al een aantal jaren actief zijn op het gebied van de catering in de breedste zin van het woord. Erwin en Coen zijn al enige tijd bezig met plannen om hun activiteiten verder uit te breiden. “We hebben nu de kans gegrepen die op onze weg kwam. Het pand waar voorheen Café ‘ t Fust en later Café Bluf huisde wordt omgetoverd tot een besloten feestlocatie. En die krijgt een nieuwe naam: ‘Dongen Culinair - Dé Feestlocatie’”
“Het wordt dus geen gewoon café waar je op ieder moment binnen kan stappen voor een biertje” zegt Erwin. “We bieden op deze locatie in een gemoedelijke sfeer de gelegenheid om besloten bijeenkomsten te houden en dat moet je dan zien in de ruimste zin van het woord.”Coen van Outheusden vult aan “ dat kan variëren van een familiefeest tot een vergadering en van een netwerkbijeenkomst tot een bierproeverij . Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan condoleancebijeenkomsten, vergaderingen of intieme diners.”
Dongen Culinair- Dé feestlocatie heeft de uitstraling van een sfeervol bruin café en dat willen de twee ook zo houden. Erwin: “hier kun je met een gezelschap op een laagdrempelige wijze een bijeenkomst houden. En op het gebied van de catering zijn er talloze mogelijkheden om dat in te vullen, van bitterbal tot walking dinner.”
Voor het zover is wordt het pand aan de buitenkant nog terug in de originele staat gebracht met onder meer de karakteristieke witte gevel. Aan de binnenzijde is de laatste weken al hard gewerkt. Zo zijn er onder meer nieuwe toiletgroepen geïnstalleerd. Ook aan de buitenzijde is het straatwerk vervangen zodat het er daar weer piekfijn en sfeervol uitziet. “We bieden natuurlijk ook barbecue-arrangementen aan en willen dat de klant zich ook op ons terras meteen thuisvoelt” aldus Erwin.
De komende twee weken zullen de laatste werkzaamheden worden afgerond waarna ‘Dongen Culinair- Dé feestlocatie’ op 16 juli op feestelijke wijze geopend zal worden in het bijzijn van relaties en genodigden. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u natuurlijk nu al terecht bij Coen van Outheusden op telefoonnummer 06-47965694 of Erwin de Vos op 06-20766350 of via [email protected].