Cultuurhuis De Cammeleur zoekt leden voor nieuwe klankbordgroep

jul 04 , 11:36 Nieuws
cammeleurgroot
Heb jij een hart voor cultuur en denk je graag mee over culturele programma’s en activiteiten in je eigen regio? Cultuurhuis De Cammeleur is op zoek naar
enthousiaste en betrokken inwoners van Dongen en omgeving om deel te nemen aan een nieuw te vormen klankbordgroep. Deze groep zal een belangrijke rol spelen in het vormgeven en verbeteren van de activiteiten en diensten van het Cultuurhuis.
Waarom een klankbordgroep?
Bij Cultuurhuis De Cammeleur staat de gemeenschap centraal. Om ervoor te zorgen dat de programma’s aansluiten bij de wensen en behoeften van de deelnemers en bezoekers is het wenselijk om direct in contact staan met de mensen voor wie het bedoeld is. De klankbordgroep zal helpen om de vinger aan de pols te houden en waardevolle feedback te geven over de culturele activiteiten.
Wat doet de klankbordgroep?
De klankbordgroep komt 2 keer per jaar samen om mee te denken over diverse onderwerpen zoals:
  • de doelgroepen, het programma-aanbod en de diversiteit ervan
  • samenwerking met lokale verenigingen en organisaties
  • communicatie en promotie van activiteiten
Wie zoeken wij?
We zijn op zoek naar een diverse groep mensen van alle leeftijden en achtergronden die een passie hebben voor cultuur. Of je nu een frequente bezoeker bent van De Cammeleur, lid bent van een lokale vereniging of gewoon leuke ideeën hebt, Cultuurhuis De Cammeleur hoort het graag van jou!
Interesse?
Stuur dan een e-mail met jouw contactgegevens en een korte motivatie naar [email protected] . Je kunt je aanmelden tot 19 augustus 2024. Wij streven ernaar om een representatieve groep samen te stellen. Eind augustus word je geïnformeerd over de selectie.