Belangrijke informatie over de Arriva Meedoen Pas met busabonnement

jul 05 , 23:05 Nieuws
meedoen2 1
Inwoners die recht hebben op de Meedoenregeling Dongen Doet Mee ontvangen sinds 1 juli 2023 de Arriva Meedoen Pas met gratis busabonnement. Het busabonnement dat op de pas staat is één jaar geldig. Op 1 juli 2024 verlopen de eerste busabonnementen van inwoners die de Arriva Meedoen Pas en het abonnement vanaf 1 juli 2023 hebben gekregen.
Let op: uw pas kan een andere geldigheidsdatum dan uw busabonnement op uw pas hebben.
Heeft u op 1 juli 2023 een Arriva Meedoen Pas met busabonnement ontvangen, maar nu geen recht meer op de meedoenregeling?
Dan kunt u vanaf 1 juli niet meer gratis reizen.
Heeft u op 1 juli 2023 een Arriva Meedoen Pas met busabonnement ontvangen en nog steeds recht op de Meedoenregeling?
Dan wordt het abonnement op uw pas met 1 jaar verlengd en kunt gratis blijven reizen. U krijgt binnenkort hierover een brief met meer informatie. U moet uw verlengde abonnement wel activeren bij een servicepunt in Dongen of in een Arriva bus. Scan eerst uw pas en kies voor de optie ‘Ophalen Bestelling’. Wacht even tot uw nieuwe abonnement is opgehaald. U kunt nu weer gratis reizen met uw pas. Op www.ov-chipkaart.nl/servicepuntenzoeker vindt u alle servicepunten in Dongen.
Heeft u op een datum na 1 juli 2023 een Arriva Meedoen Pas met busabonnement ontvangen?
Dan is uw busabonnement nog geldig tot één jaar nadat uw busabonnement is ingegaan.
Waar kan ik zien op welke datum mijn busabonnement is ingegaan?
Dit kunt u zien op het scherm van een laadpaal bij een servicepunt in Dongen of in een Arriva bus. U moet uw pas eerst scannen.
Wat betekent de datum met “geldig tot” op de Meedoen Pas?
Dit is de datum tot wanneer de pas geldig is, dus niet uw abonnement.
Meedoenregeling Dongen doet Mee
Voor inwoners uit Dongen die minder te besteden hebben is er de meedoenregeling 'Dongen Doet Mee'. Heeft u die nog niet aangevraagd en wilt u een Arriva Meedoen Pas met busabonnement? Vraag de Meedoenregeling dan zo snel mogelijk aan. Kijk voor alle informatie op de pagina van de meedoenregeling Dongen Doet Mee.