Autoschadeherstelbedrijf van Peer door ASN groep verkozen tot ‘vestiging van het jaar’

jun 15 , 12:53 Nieuws
vanpeerasn
Op de jaarlijkse bijeenkomst van ASN Autoschadebedrijven is Autoschadeherstelbedrijf van Peer uitgeroepen tot winnaar bij de verkiezing voor de ‘Vestiging van het jaar’. Een indrukwekkende prestatie, want de ASN groep bestaat uit ruim 80 autoschadespecialisten en heeft een leidende positie op het gebied van Autoschadeherstel in heel Nederland.
Zestig jaar geleden richtte Toon van Peer het bedrijf op en sinds ruim 30 jaar is de dagelijkse leiding van het bedrijf in handen van zijn twee zoons, André en Erik van Peer. Beide broers zijn vanzelfsprekend trots op de bijzondere erkenning. “In die jaren zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de regio. Maar als je dan op deze manier ook landelijk erkenning krijgt voelt dat toch wel heel speciaal”
Er zijn verschillende aspecten die leidden tot deze hoge positie op de lijst van ASN. “Er tellen veel zaken mee, zoals bijvoorbeeld het gemiddeld schadebedrag, de klanttevredenheid, de scholing van het personeel en de doorlooptijd van de schade-afhandeling. Op al deze onderdelen scoort Autoschadeherstelbedrijf van Peer hoog en dat heeft geleid tot deze prachtige eerste plaats overall” aldus Erik van Peer
André vult aan: “Ons personeelbestand bestaat uit 9 mensen, waarvan er een aantal al lange tijd in dienst zijn. Dit geeft natuurlijk vertrouwen want ervaring op dit gebied is belangrijk. Onze personeelsleden worden daarnaast regelmatig bijgeschoold zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste technieken en bijvoorbeeld ook alle ins en outs kennen van het werken met elektrische auto’s waar je er tegenwoordig steeds meer van ziet”
Naast een oorkonde ontving André van Peer uit handen van ASN ook een mooi bedrag om te besteden aan een uitje met het personeel. “Zij zijn voor ons erg belangrijk want dankzij hen kunnen we onze dienstverlening op zo’n hoog niveau aanbieden. We zullen er zeker voor zorgen dat zij het behalen van deze prijs op een mooie manier mee kunnen vieren.”
vanpeerdongen 1