Lions Donge Vallei Rally op 23 juni 2024

Foto:

In aansluiting op de succesvolle rally van 2023 organiseert de Lionsclub Donge Vallei wederom een rally op zondag 23 juni 2024 voor het goede doel. De start is zoals gebruikelijk bij de Cammeleur en de rally eindigt bij Bosch en Duijn in Loon op Zand. De rally gaat dit jaar door Midden Brabant met een uitwijk naar België.

Wilt u meedoen? Schrijf u dan in voor de rally en maak kans op de wisselbeker en eeuwige roem. Er wordt weer in twee klassen gereden. De sportklasse is voor de meer ervaren rijders en daar zal het dus spannend worden. Zeker nu het niet op snelheid aankomt, maar op ervaring, goed kaartlezen etc. De toerklasse is voor degenen die weliswaar serieus voor een prijs gaan maar gezelligheid toch als hoofddoel hebben en ook graag met hun deelname een goed doel willen dienen. Het resultaat voor de goede doelen komt uit de inschrijfgelden van de deelnemers. De kosten worden vrijwel geheel gedekt door de bijdrage van sponsoren.

We beginnen op zondag rond 10 uur en eindigen in Bosch en Duin met een drankje en uitgebreid hapje. Alle auto’s van modern tot klassiek en natuurlijk de volledig en hybride elektrische wagens zijn welkom.  Voor inschrijving als deelnemer en voor verdere informatie gaat u naar www.rallydongevallei.nl

Goede doel:
Dit jaar gaat de opbrengst naar de Voedselbank in Dongen. Het beroep op hulp en ondersteuning door mensen die de eindjes niet aan elkaar kunnen knopen groeit helaas. Dat vereist investeringen in behuizing en opslagruimten. De Voedselbanken gaan met hun activiteiten ook verspilling van voedsel tegen.

Lionsclub Donge Vallei:
De “Lionsclub Donge Vallei” is een club met enthousiaste en actieve leden uit Dongen, Rijen, Loon op Zand, Kaatsheuvel en Udenhout. Deze leden, uit verschillende beroepsgroepen, willen de samenleving van dienst zijn bijvoorbeeld door geld in te zamelen bij particulieren en bedrijven dat ten goede komt aan mensen en instellingen die dat nodig hebben, maar ook door zelf de handen uit de mouwen te steken. Dat alles onder ons motto: “We Serve” . Wij zijn onderdeel van de Internationale Lions organisatie, de grootste non gouvernementele organisatie ter wereld. Bijzonder is dat de organisatie voor 100% uit vrijwilligers bestaat.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen