Laatste dagen om nog een kaartje te bemachtigen voor ALLERLAATSTE voorstelling van theaterschool Tintelbelle!

Foto: Dave Haarbosch - Ironsight nl

Aanstaande weekeinde (zaterdag en zondag 15 en 16 juni) is de ALLERLAATSTE voorstelling van theaterschool Tintelbelle te zien in Theater de Bussel in Oosterhout.
Met alle personages die afgelopen jaren in Tintelbelle producties hebben staan stralen. Kom kijken …dan kun je meepraten over een fantastische show met alle leerlingen van Tintelbelle! Er zijn nog enkele tickets beschikbaar (KLIK HIER om tickets te bestellen)

10 jaar lang konden kinderen , jongeren en volwassenen bij Theaterschool Tintelbelle een plek vinden om zichzelf te uiten, gezien te worden en hun talenten te ontplooien. Zoals al langer bekend is gaat Isabelle Murg-van Gelderen stoppen met de theaterschool….echter, een plek om te zingen, dansen en acteren blijft bestaan. In het Heuvelpark 5 neemt Dennis van Gemert, zelf ook musicalacteur en Dongenaar, het stokje van Isabelle over. Maar eerst gaan ALLE leerlingen van Tintelbelle dus nog stralen op het podium in de Bussel op zaterdag 15 en zondag 16 juni.

Hoe kunnen we deze 10 jaar beter afsluiten dan een kijkje te nemen in het brein van Isabelle. In de afgelopen jaren zijn er vele personages van Tintelbelle producties op het podium tot leven gekomen. Tigerlily, Poppy, Sterre en nog vele anderen figuren zullen Isabelle proberen te helpen op weg naar het mooiste verhaal! Zal het de Emoties lukken om Isabelle op het goede pad te houden, of wordt toch net iets te vaak het woord ‘slechterik’ genoemd en valt deze finale helemaal in het water?

Een onvergetelijke show met voor de laatste keer ALLE leerlingen van Tintelbelle samen op het toneel.

Foto’s: Dave Haarbosch – ironsight nl

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen