De Avondvierdaagse Dongen gaat weer van start

Foto:

Van 4 tot en met 7 juni is het weer tijd voor de jaarlijkse Avondvierdaagse. Inschrijven kan nog tot 26 mei via www.a4ddongen.nl

Niet meer in schoolverband
Vanaf dit jaar is het lopen in schoolverband niet meer mogelijk. Dit omdat steeds meer ouders er voor kozen om individueel met hun kinderen te lopen en het voor scholen steeds lastiger werd om vrijwilligers te vinden die zich, voor hun school, als vertegenwoordiger wilden inzetten. Inschrijven kan in groepen tot maximaal 10 personen waarvan minimaal 1 volwassene. Kinderen t/m 12 jaar moet altijd onder begeleiding lopen van een volwassen persoon. Uw startkaart kunt u, nadat u zich heeft aangemeld via de website, ophalen op zaterdag 1 juni, tussen 10.00 uur en 14.00 uur bij de Salamander. Houd www.a4ddongen.nl goed in de gaten voor alle informatie, routes en vertrektijden.

Bent u niet zo’n wandelaar, maar lijkt het u leuk om u in te zetten als vrijwilliger door mee te helpen bij de uitdeelploeg, het veldteam, de verkeersregelaars of op het startveld, stuur dan een email naar [email protected] De organisatie is er klaar voor! Jullie ook?

Bezoek dan snel de website: www.a4ddongen.nl Inschrijven kan nog tot 26 mei.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen