Zaterdag 11 mei is weer het jaarlijkse Sheltival op de Eagle Shelter

Foto:

Op het Sheltival kun je op zaterdag 11 mei van 13.00 tot 17.00 uur in en uit lopen en de Shelter volop beleven. Er is van alles te zien, horen en te doen zoals: muziek, zang, slenteren door het voedselbos, bewonderen van zelfgemaakte (gerecyclede) kunst en circulair (ver)bouwen, dans workshop en een modeshow met kleding uit de doorgeefwinkel.

En zoals elke Shelterdag weer kans op heel veel mooie ontmoetingen. Het Sheltival zelf is gratis maar je kan ons wel steunen door mee te doen aan de loterij en veiling, of door iets te kopen op de minibraderie met eigengemaakte spullen en lekkere hapjes. Zo steun je de verbouwing van de Shelter die we helemaal zelf en duurzaam uitvoeren. Dit jaar is het thema dan ook ‘Samen bouwen voor elkaar’. Het geld wat we die dag ontvangen gaat naar de uitbouw van onze keuken en aanleg van mindervalide toiletten.

Stap jij ook binnen en bouw jij met ons mee aan de Shelter?

Adres: Crispijnhof 9 (aan het einde van de Sportlaan) in Dongen. Eagle Shelter is bereikbaar via de Sportlaan. Indien je met de auto komt is daar ook voldoende parkeergelegenheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen