Op weg naar het OPF: welke DJ’s komen er naar Dongen?

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen.

dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: alle DJ’s die hun kunsten komen vertonen op het festival.

Lisa Louise
26 april – Van Strien keurslager Festivaltent 20.00u-21.00u

Lisa Louise is een energieke en gepassioneerde DJ die altijd klaar staat om haar publiek te vermaken en te verrassen met haar muziekkeuze. Ze heeft haar eigen stijl ontwikkeld en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen om zichzelf te blijven verbeteren en haar fans te blijven inspireren. Met haar ervaring en toewijding is ze een van de meest opvallende en veelbelovende DJ’s van Nederland. Na haar allereerste live optreden tijdens Koningsnacht 2018 heeft ze opgetreden op onwijs mooie plekken zoals Paradiso, Villa Thalia, Ikon (Antwerpen), Air en vele andere clubs en events. Nu is het tijd om weer terug te keren naar Dongen!

Daisy
26 april – Van Strien keurslager Festivaltent 21.00u-22.00u

Dit sterrenensemble eersteklas weet als geen ander hoe ze de Keurslagerij van Strien Festivaltent om moeten toveren tot een kolkende dansvloer. Met een indrukwekkend CV aan shows timmeren de mannen sinds 2016 hard aan de weg. Optredens op o.a. Zwarte Cross, Mysteryland, Solar, Paaspop, Dauwpop, Sneekweek, Wish Outdoor en Pukkelpop pronken op hun lijst. Met een mix van hitjes, urban, house en FEEST maken ze de dansvloeren door heel Nederland onveilig. Mixtapes, eigen tracks, toffe shows, coole video’s doorspekt met een hoop humor; Je favoriete schoonzonen van DAI$Y doen het allemaal!

Claploopers
26 april – Van Strien keurslager Festivaltent 22.00u-23.00u

Met een energieke set vol eigen remixen, singles en een cross-over van House, Hits, Hardstyle, Meezingers & Partyknallers krijgen Claploopers moeiteloos elk publiek met zich mee. Van clubs tot festivals als Decibel, Emporium, Total Loss, Stereo Sunday, 538 Koningsdag en meer, voor CLAPLOOPERS is het just another ‘feest’ at the office. Deze heren hebben de Keurslager van Strien Festivaltent tijdens Koningsnacht een party in full effect beloofd! Claploopers heeft het een party in full effect beloofd!

Quiz’m DJ Team
27 april Van Strien keurslager Festivaltent 17.45u-18.30u
27 april Van Strien keurslager Festivaltent 19.15u-20.00u

Terug van (eigenlijk nooit) weggeweest: Quiz’m is een gezellige muziekquiz met uitdagende, grappige en breinbrekende vragen voor de muziekfreak, de leek en de gezelligheidsspeler. Van serieus tot nét over het randje, maar altijd bedoeld om te entertainen! Begonnen in Mezz café Breda heeft Quiz’m binnen korte tijd een trouwe schare fans op weten te bouwen. Er werd snel uitgeweken naar de grote zaal van Mezz en inmiddels is Quiz’m een vaste waarde op de agenda van Luxor Live (Arnhem) en Gebouw-T (Bergen op Zoom), de Spot (Middelburg), 013 (Tilburg) en Effenaar (Eindhoven) Vooraf inschrijven is niet nodig; op de dag zelf kan je vanaf 13:30u met je team aanschuiven om deze gezellige quiz te spelen op ons eigen MDM Verhuur café Plein. Uitstekende start van de Koningsdag-middag 2024 na een wellicht zware avond en nacht. De samenstelling van je team raden we je aan op 2 tot 4 spelers. Uiteraard wordt er voor gezorgd dat er een paar mooie prijzen te verdelen zijn; we horen jullie hersenen al kraken!

G Style
27 april MDM Verhuur Café plein 18.45u-19.30u 
27 april Marel Festivalweide (Beuken in de Bus) / Samen met Robin G. & Maurice en DJ MnO 16.00u-19.00u

Glenn van Riel beter bekend als G-STYLE is zijn carrière begonnen dankzij een grote passie voor muziek die zich al op vroege leeftijd uitte. Met een simpel dj-controllertje en een set boxen is “G-STYLE” ontstaan. Na veel thuis te hebben geoefend, mocht hij zijn skills laten horen op familiefeesten. Dit groeide al snel uit tot zeer diverse optredens. Van voetbalkantine’s en de Zomerspelen tot café’s en bruiloften in en rondom Brabant. Overal en op iedere gelegenheid weet G-STYLE de mensen op de vloer te krijgen met een breed assortiment aan muziekstijlen!

DJ MnO
27 april Marel Festivalweide (Beuken in de Bus) / Samen met G-Style en Robin G. & Maurice 16.00u-19.00u 
27 april MDM Verhuur Café plein 19.00u-20.00u

DJ MnO (Menno Jansen) is geboren en getogen in Dongen en al vele jaren actief als DJ. Individueel heeft hij door heel Nederland, maar vooral in Tilburg in alle bekende kroegen en clubs gedraaid o.a. in Miller-Time, Vasquesz, Clochard, Bolle, Polly, Vaticaan, Live Bar, Shoco etc. etc. In de zomers en winters in bekende feestvakantie plaatsen als Salou en Risoul. De laatste jaren is hij veel gevraagd op bedrijfsfeesten, kleine festivals en studentenfeesten. DJ MnO staat bekend om zijn gave om het publiek perfect aan te voelen en zijn platenkeuze daarop af te stemmen. Hoe de temperatuur ook is, je waant je op Ibiza door zijn keuze uit dansbare toegankelijke deephouse. Geen set is voorgeprogrammeerd, hij speelt nummers die verrassen en er altijd voor zorgen dat mensen niet stil kunnen staan.

Robin G & Maurice
27 april Marel Festivalweide (Beuken in de Bus) / Samen met G-Style en DJ MnO 16.00u-19.00u 
27 april MDM Verhuur Café plein 20.00u-21.00u

Robin G en Maurice draaien al meer dan 10 jaar solo op de meest exclusieve house feesten door het hele land. Door hun funky en uplifting housebeats weten zij elke dansvloer vol te krijgen. Nu kunnen de vele bezoekers van het Oranjeparkfestivel hen ook leren kennen. Tijdens hun gezamenlijke optreden op het gezellige MDM Verhuur Café Plein zullen zij hun set opbouwen met Latin, Disco & Tech house. Dat belooft een sfeervol en beweeglijk uurtje te worden!

DJ Da Huge
27 april Gebroeders Jansen BV Hoofdpodium vanaf 13:30 uur

Gedurende de middag zal DJ Da Huge het publiek van het Oranjeparkfestival tussen de acts door vermaken, opwarmen en opzwepen met een enkele gevarieerde sets vol hits. Dj Da Huge is een veelzijdige dj uit Breda, die al meer dan 20 jaar achter de draaitafels te vinden is Hij stond op podia in binnen en buitenland. Verwacht veel dansbare muziek, met hier en daar een gitaar.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen