Grand Café De Cammeleur wordt Park126

Foto:

Vanaf 3 mei gaat het grand café in De Cammeleur verder onder de nieuwe naam Park126. De naam verwijst naar Hoge Ham 126 met het prachtige uitzicht op Park Vredeoord, een gastvrije omgeving om te genieten van bijzondere momenten.

Nieuwe uitstraling
Met de nieuwe naam krijgt het grand café meer eigenheid en ruimte om te profileren. Daarbij blijft de dienstverlening aan de activiteiten in De Cammeleur onverminderd bestaan, maar wordt het café ook een aantrekkelijke locatie waar gasten genieten van smaakvolle lunchgerechten, gezellig borrelen of simpelweg een kopje koffie drinken met een heerlijk vers gebakje.

Er is goed geluisterd naar suggesties van bezoekers over hoe het interieur en terras nog aantrekkelijker gemaakt kunnen worden. Dankzij enkele ingrepen in de indeling van de ruimte ontstaat een uitnodigende en sfeervollere ruimte, waarbij er meer verbinding wordt gemaakt met het park. Het terras krijgt ook een metamorfose en nodigt uit om heerlijk te ontspannen en genieten van het prachtige uitzicht.

Een nieuwe kaart mag natuurlijk ook niet ontbreken. De vernieuwde lunchkaart biedt een uitgebreide selectie van smakelijke gerechten, perfect voor een ontspannen lunch met vrienden of collega’s. Het wordt genieten van verse en smaakvolle broodjes, salades en andere lekkernijen, bereid met liefde en aandacht.

Opening op 3 mei
Op 1 en 2 mei is het grand café gesloten en wordt er hard gewerkt om alles klaar te maken voor de heropening. Of je nu een oude bekende bent van Grand Café De Cammeleur of voor het eerst een bezoekje brengt, iedereen is op vrijdag 3 mei vanaf 10.00 uur van harte welkom bij Park126. Kom langs en ontdek zelf wat het vernieuwde grand café te bieden heeft! Van 3 tot en met 8 mei profiteert iedereen van een kennismakingsactie: geniet van onze lunchplank Park126, een maandelijkse lunchplank met verrassende gerechten en een klein soepje. Normaal € 15,75 nu voor € 10,00 per persoon (vanaf 2 personen).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen