Huurdersbelang Dongen kijkt terug op een geslaagde jaarmarkt 2024

Foto:

Huurdersbelang Dongen was zondag ochtend al vroeg op de been. Al om 10:00 hadden zij hun “stand” opgebouwd in de Tramstraat.

Ook was er aan het nodige promotie materiaal gedacht en hadden de bestuursleden zich goed voorbereid op allerhande vragen die te verwachten werden. De dag begon frisjes en al ver voor 11:00 uur lieten de eerste bezoekers zich op de jaarmarkt zien. Geleidelijk aan begon ook het weer zich van zijn beste kant te laten zien. Het duurde dan ook niet lang voordat de stroom bezoekers op gang kwam.

“Ondanks het feit dat verreweg de meeste bezoekers de stand van Huurdersbelang Dongen links lieten liggen hadden wij zeker niet te klagen over gebrek aan belangstelling. Gedurende de hele dag kwamen er wel belangstellenden en nieuwsgierigen met allerlei vragen en opmerkingen. En dat was ook precies de bedoeling. Ook wethouder Kees de Jong kon het niet laten om de stand van Huurdersbelang Dongen even een bezoekje te brengen en ook hebben we medewerkers van Casade in onze stand mogen verwelkomen.

Al met al kunnen we zeggen dat, wat Huurdersbelang Dongen betreft, de jaarmarkt een groot succes is geweest. Het was een zeer aangename en nuttige dag geweest. Niet alleen hebben wij verschillende vragen naar tevredenheid kunnen beantwoorden, maar ook hebben wij zelf weer de nodige kennis opgedaan. Ongetwijfeld gaat dit in de komende jaren een vervolg krijgen.”

Wilt u meer weten over Huurdersbelang Dongen? Kijk dan vooral eens op Huurdersbelangdongen.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen