Op weg naar het OPF: De Tante Joke Karaoke Band

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen.

dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: De Tante Joke Karaoke Band. Deze band is te zien als afsluiter van het Oranjeparkfestival 2024 op het Gebr. Jansen B.V. Hoofdpodium op 27 april van 21.30 uur -23.00 uur.

De Tante Joke Karaoke Band
Jij zingt en wij spelen’, dat is het motto van De Tante Joke Karaoke Band. Het steeds populairder wordende live karaokespektakel van Nederland zorgt steevast voor een uitzinnig feest. Verwacht foute hits, wereldberoemde medleys en intieme solo’s. Een energiek live concert met een compleet nieuwe insteek. Maar één ding beloven we je: in die twee uur zetten we een groter karaoke spektakel neer dan we ooit hebben gedaan. En die hitjes zing je mee met je ogen dicht! Wees de ster van de avond en zing je favoriete classic bij de Tante Joke Karaoke Band.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen