Op weg naar het OPF: The Boyband Battles

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen.

dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival de artiesten en bands voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zullen proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: The Boyband Battles. Deze band is te zien op het Gebr. Jansen B.V. Hoofdpodium op 27 april van 20.35 uur -21.15 uur.

The Boyband Battles
Wie zong er niet mee met de hits van The Backstreet Boys, Take That, NSYNC en Boyzone, en zwijmelde weg bij een poster van de verschillende boybands? Gillende, huilende en flauwvallende fans. Typisch de jaren negentig. Boybands namen de wereld over en veroverden de harten van een miljoenenpubliek. Nu is het throwback time! Met vier man sterk zorgt deze boyband act ervoor dat het dak er gegarandeerd vanaf gaat en wordt er, samen met het publiek, voor eens en voor altijd uitgemaakt wat de beste boyband was. Zing, dans en battle mee met dé boyband tribute die oude tijden doet herleven: The Boyband Battles! De kostuums en gepolijste stemmen van deze vier gerenommeerde zangers/entertainers uit de showbizz zorgen voor een niet te evenaren show van wereldklasse!


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen