Binnenkort: De Dongen App!

Foto:

Er wordt momenteel hard gewerkt aan de inrichting van de Dongen App. Naar verwachting komt deze eind april/begin mei beschikbaar in de Apple App Store en de Google Play Store.

Bart van Kerkhof, initiatiefnemer van de Dongen App, legt uit: “Met de Dongen App, die straks gratis te downloaden is,¬† heb je voortaan alle informatie over Dongen beschikbaar in een handomdraai. Deze app komt in de plaats van – onder meer – de papieren versie van De Gids van Dongen, Ten eerste is duurzaamheid daarbij een belangrijke reden want minder papiergebruik is altijd welkom. Daarnaast is het appgebruik de laatste jaren ontzettend toegenomen. Men wil informatie gewoon altijd actueel en digitaal beschikbaar hebben.”

“Met de Dongen App heeft gebruiker gratis de beschikking over enorm veel relevante informatie over alles wat met Dongen te maken heeft. Doelstelling is dat de appgebruikers onder 1 toets op de smartphone heel Dongen binnen handbereik hebben, van het bestellen van een maaltijd tot het aanvragen van een rijbewijs en van het zoeken naar het programma van een evenement tot informatie over een Dongense winkelier. Maar is er bijvoorbeeld ook ruimte voor verenigingen, evenementen en vacatures” aldus Bart.

Verenigingen en evenementen worden kosteloos vermeld in de Dongen App. Iedere vereniging of evenement met activiteiten gericht op de Dongenaren, of het nu om een sport-, een muziek- of een ander soort vereniging gaat, en of het nu een grootschalig of kleinschalig evenement betreft, wordt bij deze van harte uitgenodigd om informatie en beeldmateriaal aan te leveren via [email protected]. Voor winkels en bedrijven zijn er ook legio mogelijkheden binnen deze app. De tarieven hiervoor zijn uiterst aantrekkelijk. Meer informatie is op te vragen via bovenstaand mailadres of telefonisch via Bart van Kerkhof op 06-36323131

Het actuele nieuws over deze  app is te lezen op de facebookpagina van de Dongen App

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen