Fractieleden verlaten de Ouderenpartij voor Dongen en gaan onder andere naam verder

Foto:

De zittende fractieleden van de Ouderenpartij voor Dongen, Jan Kennekens en Bas Evegaars, stappen met ingang van 3 april 2024 uit de Ouderenpartij voor Dongen en gaan verder onder de naam Dongen Plus +. Dat melden beide fractieleden in een persbericht

De reden hiervoor is volgens Kennekens en Evegaars het continue verschil van inzicht betreffende het functioneren van de partij met de achterban. “Wij zijn van mening dat dit niet langer acceptabel is en dat dit ons belemmert in ons politieke werk. Wij zullen dan ook de Ouderenpartij voor Dongen verlaten en onder de naam DongenPlus + ons politieke werk verder voortzetten.”

Programma.
“DongenPlus + zal ook blijven opkomen voor de belangen van alle Dongenaren, waarbij het accent ligt op het ouder worden en het ouder zijn. Het is nog steeds zo dat ouder worden ieders toekomst is. Ook staat onze deur nog steeds wijd open voor jongeren omdat zij de ouderen van toekomst zijn. Onze inzet voor de ouder wordende Dongenaar van welke leeftijd dan ook zal niet veranderen, jullie kunnen op ons rekenen!” aldus Jan Kennekens en Bas Evegaars.


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen