Back to the Sixties met The Explosion Rockets bij De Stapperij in Dongen

Foto:

Op zaterdag13 april kunnen de vele Rock and roll liefhebbers in Dongen en omgeving eindelijk weer eens komen kijken en luisteren naar een optreden van The Explosion Rockets bij De Stapperij in de Kerkstraat 43 in Dongen.

Deze band, die nog steeds wordt beschouwd als de beste rock and rollband van Nederland, zal iedereen weer volop laten genieten van de tijdloze muziek uit de jaren ‘50 en ‘60 die nog steeds aan een flinke opmars bezig. De sterk groeiende populariteit van de Rock and roll muziek bij jong en oud danken we natuurlijk voor een groot gedeelte aan de film over het leven van Elvis Presley die vanaf juni 2023 in bijna alle bioscopen in Nederland gedraaid heeft.

Bij De Stapperij zal een groot gedeelte van het repertoire dan ook bestaan uit Elvis songs, waarbij uiteraard ook de hits van grootheden als Cliff Richard, Buddy Holly, Jerry Lee Lewis, Shakin’ Stevens, etc. en de bekendste instrumentals ruimschoots aan bod zullen komen. Voor de vele dansers zal in ieder geval voldoende ruimte gecreëerd worden. Het optreden in Dongen begint om 20.30 uur en duurt tot ± 0.00 uur. De zaal gaat om 19.30 uur open en degenen die een zitplaats willen bemachtigen worden geadviseerd om tijdig aanwezig te zijn.

Tickets kosten € 11,80 per stuk en zijn te bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/stapperij of via: www.explosionrockets.nl of 06-29100702 (Frans van Esch) of 0162-320265 (De Stapperij) Mits nog voorradig kosten de tickets op de avond zelf € 13,50

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen