Sarahdag Dongen komt er weer aan, meld je snel aan!

Foto:

De inschrijvingen voor de tweede editie van Sarahdag Dongen 2024 zijn vanaf 1 maart weer van start gegaan. De eerste aanmeldingen zijn binnen en net als vorig jaar loopt het weer aardig vol! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij.

Dit geweldige evenement, speciaal voor de dames die het vijftigste levensjaar omarmen, belooft op zaterdag 7 september 2024 weer een waar spektakel te worden. Na het overweldigende succes van vorig jaar, kunnen we niet wachten om de nieuwe Sarah’s te verwelkomen en te laten genieten van deze onvergetelijke dag.

Hoe mee te doen?
Ben jij geboren in 1973 of 1974, woonachtig in gemeente Dongen en heb je zin in een fantastisch leuke Sarahdag? Stuur dan een e-mail met je naam, geboortedatum en e-mailadres naar [email protected]. Wees er snel bij, want vol = vol!

Een dag vol plezier en verrassingen
Sarahdag Dongen 2024 is niet zomaar een evenement, maar een feest waar je nog jarenlang met een glimlach aan terugdenkt. Dus, dames, waar wacht je nog op? Vier dit prachtige levenshoofdstuk samen met je “Sarah” leeftijdsgenoten, meld je snel aan! We kijken er weer naar uit om voor jullie een dag te creëren vol mooie herinneringen en geweldige momenten.

Feestelijke groet,
Organisatie Sarahdag Dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen