Poppy’s organiseert een thema-avond over rouw en veerkracht bij verlies van gezondheid

Foto: Inloophuis Poppy's

Iedereen krijgt vroeg of laat te maken met verlies in het leven. Wanneer we iets verliezen wat ons dierbaar is komen we in een rouwproces. Zo ook bij het verlies van gezondheid als je kanker krijgt, dat wordt “levend verlies” genoemd.

Tijdens deze avond gaan we in op levend verlies en de impact hiervan. Annemarie Verbunt is ervaringsdeskundige op het gebied van leven met een beperking. Ze is tevens eigenaresse van Leef op Veren. Zij deelt haar verhaal over het vinden van veerkracht in moeilijke tijden. Uiteraard geeft ze ook tips. Joni Rappange is psychosociaal therapeut bij Praktijk Verder voor een evenwicht tussen omgaan met verlies en verder gaan met het leven. Zij ondersteunt het ervaringsverhaal
van Annemarie met theoretische inzichten. Je bent van harte welkom om deze avond samen met ons stil te staan bij gevoelens van verdriet en verlies en tegelijkertijd de kracht te ontdekken van vertrouwen en liefde. Kom en laat je inspireren tijdens deze bijzondere avond waar ook gelegenheid zal zijn tot het stellen van vragen en het delen van je eigen ervaring.

Deze avond vindt plaats bij ZoHealthy aan de Bredaseweg 106 in Oosterhout. Je bent welkom vanaf 19:00 uur, we starten om 19:30 uur. Na afloop kun je nog even napraten onder het genot van een drankje.

Heb je belangstelling? Meld je dan aan op onze website https://inloophuispoppys.nl/events/thema-avond-rouw-en-veerkracht-bij-verlies-van-gezondheid/

Over Poppy’s
Kanker zet het leven behoorlijk op zijn kop. En dan kan het prettig zijn om een plek te hebben waar je naartoe kunt gaan. Poppy’s is een centrum voor leven met en na kanker en ondersteunt bij het hervinden en versterken van de kwaliteit van leven; tijdens en na de ziekte. Of je nu zelf getroffen bent door kanker of als naaste of nabestaande betrokken bent, onze deur staat voor je open. Wees welkom.

Poppy’s organiseert activiteiten gericht op informatie, ontmoeting, ontspanning, beweging, creativiteit en ondersteuning vanuit het perspectief wat je allemaal nog wél kunt.
In ons centrum aan de Mathildastraat 69 in Oosterhout zijn mensen uit de hele Donge- en Amerstreek welkom. Kijk voor meer informatie op:
www.inloophuispoppys.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen