Hoppenbrouwers zoekt monteurs in Dongen

Foto:

Hoppenbrouwers in Dongen maakt zich klaar voor de toekomst en staat open om verder te groeien. De oplettende Dongenaar zal het vast niet ontgaan zijn, maar er komen mooie ontwikkelingen aan voor het bedrijf. Zij gaan dit jaar namelijk letterlijk bouwen aan de toekomst.

De groei is er eentje die gericht is op grote ambities: landelijk wil het bedrijf doorgroeien naar 5000 medewerkers in 2030. In Dongen is de technisch dienstverlener vooral op zoek naar beveiligings- en elektromonteurs om aan bijzondere projecten te werken, zoals Houtlab Nieuwkuijk.

Vestigingsleider Tom de Haas: “Ons bedrijf in Dongen is een hechte vestiging met vijf verschillende projectteams. Drie daarvan richten zich op utiliteitsprojecten. Eén op kortlopende projecten. En één op beveiliging en technisch beheer. De teams zijn zelfsturend en kunnen de klant elk vanuit hun eigen kracht bedienen. Tegelijkertijd heerst er een enorme saamhorigheid en werkt iedereen nauw met elkaar samen om het beste resultaat te bereiken.”

Over Hoppenbrouwers
Hoppenbrouwers is de technische dienstverlener die van A tot Z ontzorgt. Het bedrijf begon meer dan 100 jaar geleden als éénmanszaak in Udenhout. Nu ontwerpt, installeert en onderhoudt Hoppenbrouwers vanuit 20 vestigingen in Nederland elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties voor bedrijfsleven, industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Met een cruciale rol in de energietransitie en de wereld van digitalisering realiseert het bedrijf projecten gericht op duurzame energieopwekking, energiemanagement en optimalisatie van het energieverbruik. Daarnaast implementeert Hoppenbrouwers dagelijks slimme gebouwtechnologie en geïntegreerde automatiseringssystemen. De bijna 1850 medewerkers staan op één binnen het bedrijf; tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. Met hun passie voor techniek helpen zij de ambitie van Hoppenbrouwers waar te maken: de beste en meest duurzame technisch dienstverlener van Nederland worden.

Ook werken aan de techniek van morgen? Bekijk de vacatures of meld je aan voor de open dag!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen