Carnaval bij De Stapperij: dat is Feesten met hoofdletter ‘F’

Foto:

Nog maar een paar dagen week en dan is het zover: Carnaval in ’t Peeënrijk. Bij De Stapperij aan de Kerkstraat 43 kun je vier dagen helemaal uit je bol gaan met een keur aan artiesten en gezellige muziek van diverse DJ’s.

Jeroen Penning van De Stapperij heeft er enorm veel zin in. “We gaan ook dit jaar dit jaar weer ouderwets carnaval vieren. Op vrijdag 9, zaterdag 10, zondag 11 en maandag 12  februari is De Stapperij omgetoverd tot een Leuttempel en kun je lekker los gaan op de muziek van onze huis DJ en de diverse artiesten. En bij Carnaval in het Peeënrijk hoort natuurlijk ook het Pyamabal, dat is altijd weer een hoogtepunt.”

“Op carnavalsvrijdag hebben we  vanaf 19.00 uur traditioneel het Peejenbal Spesjaol. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met CV Oorzaok Draank. Op deze avond kunnen onze gasten  genieten van De Dorini’s, Alle 13 Jaanke, Johnny Purple en Duo Knotsgek.” vertelt Jeroen. Samen met DJ Ramon gaan deze artiesten er een waanzinnige avond van maken. “Op zaterdagmiddag 18 februari kunnen de Peekes en Peejerinnekes bij ons vanaf 14.00 uur helemaal los gaan tijdens de Bonte Peekesmiddag die we samen met CV Café Panis organiseren. Alle Peekes en Peejerinnekes kunnen deze middag hun talenten laten zien, er is een TikTok workshop en je kunt je laten schminken. Voor slechts 1 peejemuntje krijgen de kleine gasten (onbeperkt ranja, een zakje popcorn, 1 frietje met minisnack en een ijsje.

Op zaterdagavond is het ‘Vol Gas’ en staan De Buren van de Brandweer,  Nelis Leeman, DJ Jantje en DJ Ramon op het programma. Na de Grote Optocht van zondagmiddag gaat het feest weer verder met het Peeënbal met in de avond optredens van DJ Bennie van Meel en Arjon Oostrom. De carnavalsmaandag opent natuurlijk al in alle vroegte met het Pyamabal. Om 8.30 uur gaan de deuren open. For Music zorgt wederom voor de unieke pyamabalsfeer. Carnaval bij de Stapperij wordt op maandagavond afgesloten met ‘De Foute Avond’ met optredens van Timmy Tirol, Jan Biggel, Frank Smeekens en wederom DJ Ramon.

“Zoals je gewend bent bij De Stapperij kun je met carnaval alle dagen natuurlijk gratis binnen als je 18+ bent” aldus Jeroen Penning. ”We kunnen haast niet wachten in om er samen met alle Peejen en Peejerinnen een grandioos feest van te maken.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen