LEUT! weer een ideale opwarmer voor Carnaval

Zaterdagavond was de Gènige Gokhal, zoals de Cammeleur tijdens de carnavalsactiviteiten heet, het decor voor de tweede editie van LEUT. De aanwezige Peeën en Peeërinnen zijn tijdens deze prachtige avond volledig opgewarmd voor het feest de feesten, dat over een kleine week begint.

Prins Andreo LX opende het feest en al vroeg in de avond liep de feestzaal vol. De eerste artiesten die door de presentator, Patrick Verschure, werden uitgenodigd op het podium waren de Double DJ’s. Zij brachten de stemming er prima in met hun feestrepertoire, waaronder hun hit ‘Boven op de berg’.

Ook lokale artiesten zorgden voor muzikaal vermaak. De winnaars van het Blèr du Pee en het Grand Gala du Pee, resp. de Veterinnen en Astmarkwatsis, brachten hun winnende nummers deze avond nog een keer ten gehore

De artiest die daarna volgde was Huub Hangop. Met een enorme energie stuiterde hij over het podium en wist hij de tent helemaal op zijn kop te zetten. Zijn hits werden luidkeels meegezongen. Natuurlijk ontbrak zijn hit ’tosti-apparaat’ niet

Maar de avond was na dit optreden nog lang niet afgelopen. Ook Chef Soldaat kreeg het publiek aan het dansen met onder meer zijn hit ‘Waar is ie nou?’ Het dak ging er helemaal af bij het optreden van de slotact van deze avond:’Lekke band’. Deze feestband, met charismatische zanger, kreeg de zaal helemaal plat met een waanzinnige show vol glimmende pakken, foute pruiken, gekke attributen en grappige acts. Fantastische feestmuziek, poprock covers en geweldige meezing medleys. De show van Lekke band zorgde een uitzinnig publiek.

Als LEUT! een voorbode is voor carnaval, dan staat ’t Peeënrijk een fantastisch carnavalsfeest te wachten. Want feesten….daar hebben Peeën en Peeërinnen ‘un nuske veur’.

Foto’s: Marie-Louise Jolie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen