Tweede publieksprijs voor Rob Verkooijen

Foto:

Bij de  tweede sauwelavond die vrijdag gehouden werd in ‘De Gènige Gokhal’ legde Rob Verkooijen, net als een dag eerder, beslag op de publieksprijs.

Nieuw was deze keer dat het publiek ook deze vrijdagavond over een gegarandeerde zitplaats kon beschikken. De sauwelaars kregen dan ook allemaal de verdiende aandacht deze avond. Het publiek genoot volop van de sauwels van Rob Verkooijen, Jelger Elzinga, Tom Mijnders, Josine Severijns, Trea van Kuijk, Liese Kimenai, Erwin van Empel en Jan Kennekens. De sauwels werden beoordeeld door een door de sauwelaars zelf samengestelde jury.  Vanavond (zaterdag 27 januari)  doen de sauwelaars het nog eens dunnetjes over voor een wederom uitverkochte zaal en een vakjury. Na afloop worden de punten van vrijdag en zaterdag opgeteld en zal bekend worden gemaakt wie zich een jaar lang Oppersauwelaar mag noemen.

De publieksprijzen van donderdag en vrijdag gingen dus naar Rob Verkooijen, die de zaal met zijn sauwel ‘Pa drinkt ut schèl eraaf’ beide dagen volledig plat kreeg.

Een uitgebreid verslag van de sauwelavonden volgt na het sauwelweekend.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen