Trailrun in een prachtige omgeving

Foto:

Op zaterdagmiddag 2 maart is de start van de Halve Zolentrail. Deze trailrun loopt door het mooie gebied van de Vrachelse heide. Start en finish zijn bij pannenkoekenhuis Koeckers, Den Hout.

Dit wordt de tweede editie. De reacties van de meer dan 300 deelnemers van de loop van 2023 waren zonder uitzondering lovend. Het parcours, de organisatie, de verzorging en de sfeer werden lovend beoordeeld in een enquête. Dit motiveerde het organiserende Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje om er dit jaar nog een schepje bovenop te doen. Zowel de 10 als de 20 km route zijn nog iets mooier geworden. Alle lopers kunnen ervan op aan dat ze ook nog eens meewerken aan een heel mooi doel, de palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Het speciaal voor dit evenement gebrouwen Halve Zolenbiertje staat weer te wachten op elke finisher. Er wordt dus weer gerekend op een groot aantal deelnemers op 2 maart. Wie zich nog niet ingeschreven heeft kan dit heel gemakkelijk doen via Inschrijven – Roparunteam ’t Halve Zolenlijntje, team 86 of via Inschrijfformulier Halve Zolen Trail 2 maart 2024

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen