Voorbereidingen Dongensetuinenkunst gestart

Foto:

Heeft u zin in een ontspannen en gezellig weekend? Wilt u te voet of per fiets prachtige tuinen en open ateliers bezoeken? Kom dan naar Dongensetuinenkunst!

Dit gratis evenement vindt plaats op zaterdag 8 en zondag 9 juni 2024. De tuinen en/of ateliers zijn op beide dagen van 11.00- 17.00 uur te bezoeken. Enthousiaste tuiniers openen hun tuin voor u en (professioneel of hobbymatig) kunstenaars geven u een kijkje in hun atelier. De organisatie heeft een  mooie variëteit aan groen, muziek en kunst in de dorpen Dongen, Dongen-Vaart en ’s Gravenmoer.  Wilt u heerlijk ontspannen, leuke ideeën opdoen voor uw tuin of u verwonderen over de creatieve werken, kom dan vooral als bezoeker een kijkje nemen. Op veel plaatsen kunt u ook genieten van een kopje koffie of thee. De tuineigenaren hebben veel liefde en aandacht, maar ook voor erg veel geld hun tuin gemaakt zoals u deze aantreft.

Duik in de tuinen van `s Gravenmoer
Helaas zijn er dit jaar voor `s Gravenmoer nog vrijwel geen deelnemers. Ook is de organisatie op zoek naar tuin- en/of kunstliefhebbers die in de organisatie een rol zouden willen spelen. Samen wordt dan gekeken dan naar passende taken. Heeft u een bijzondere tuin, groot of klein, of stimuleert u de biodiversiteit door uw tuin aantrekkelijk te maken voor vogels en insecten? Dan is ook uw tuin interessant voor bezoekers.  Voor kunstenaars is Dongensetuinenkunst een mooi podium om je werk tentoon te stellen. Wil je jouw werk, hobbymatig of professioneel, laten zien aan een groter publiek, neem dan ook zeker contact op met de organisatie..

Voor meer informatie of opgave van uw tuin, kunst of organisatietalent kunt u contact opnemen met Rieky Calis, 06-25362177 via [email protected]
De organisatie ziet uw reactie graag tegemoet.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen