Kaartverkoop Veteranenbal 2024

Foto:

Over exact twee dagen, aanstaande zaterdag 13 januari, om 11.11 uur start de online kaartverkoop voor hèt carnavalsfeest van het Peeënrijk: Het Veteranenbal.

Via onderstaande link kom je direct op de verkooppagina op de website van De Cammeleur. Mocht je nog geen account hebben, maak deze dan nu aan en dan kun je zaterdag direct inloggen. Kaartjes kosten €17,50 per stuk, maximaal 4 per account: https://www.decammeleur.nl/agenda/veteranenbal-2024-ode-aan-de-feestneus

Voorzitter Frie Aarts vertelt enthousiast: “Het carnavalsmotto van Stichting ‘de Peeënstekers’ “we hebbe dur un nuske vur” is ons als organiserende Vereniging der
Veteranen op het op het lijf geschreven. Dat ons Peeënrijk “dur un nuske vur heeft” wordt ieder jaar bewezen op het Veteranenbal in een volgepakte Cammeleur. Al tientallen jaren stroomt de zaal vol met dolenthousiaste en uitbundige feestneuzen. Komende editie, op zaterdagavond 10 februari 2024, zetten we al die feestneuzen in de spotlights en brengen we een ode aan de feestneus”, sluit de voorzitter af.

Naast een toegangskaart is die avond een feestneus “verplicht”, voor de mooiste creaties, beoordeeld door een vakkundige jury, zijn er uiteraard weer prachtige prijzen te winnen. Maak het mee en ben er bij. Bestel zaterdag snel je toegangskaarten, want op is ook echt op.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen