Een waardevol einde van 2023 en goede voornemens voor 2024 voor OBS De Springplank

Foto:

De leerlingen van OBS De Springplank in ’s Gravenmoer hebben 2023 afgesloten met een heerlijk kerstdiner, mooie optredens en een kerstmarkt.

De opbrengst van deze kerstmarkt was voor de voedselbank. In de weken voor kerst hebben ouders, leerlingen en leerkrachten voedsel, luiers en andere spullen verzameld voor de voedselbank. Ook is er flink geknutseld voor de kerstmarkt. Er is o.a. gewerkt aan houders voor waxinelichtjes, kerststukjes, ornamentjes voor in de kerstboom en bekers. Er is een mooi bedrag opgehaald die avond. Te weten: €307,67, dit geld is samen met alle andere donaties naar de voedselbank gebracht. Ze hebben hiermee een mooie donatie kunnen geven aan de mensen die het zo hard nodig hebben.

De start van 2024
Het is de tijd van goede voornemens. Van plannen maken en vooruitkijken. In januari hebben ze een ‘’open week’’ voor nieuwe ouders. Dinsdag 23 januari is er een voorleesontbijt, alle peuters in en om ’s Gravenmoer zijn uitgenodigd in de ochtend tussen 08:30 en 09:15. Peuters mogen hun eigen ontbijttrommel meenemen en voor een drankje wordt gezorgd. Woensdag 24 januari is er tussen 08:30 en 12:30 een inloop voor nieuwe ouders. Donderdag 25 januari zijn er rondleidingen op inschrijving. Tussen 18:30 en 20:00. Aanmelden hiervoor kan via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen