2e Open Deuren Dag Bouwers carnavalsoptocht Peeënrijk

Foto: Guusje van Kerkhof

Na het succes van vorig jaar is het aanstaande zondag weer tijd voor de Open Deuren Dag bij de bouwers van de Grote Optocht.

Hoe gaat de optocht er dan uit zien? De nieuwsgierigen van ons Peeënrijk lopen hier al over te prakkezeren. En sommige gaan nog veel verder. Hoe hebben ze die prachtige wagens toch kunnen bouwen? Voor beide groepen is er komende zondag dus goed nieuws want tijdens deze dag bent u van harte welkom van 11.11 uur tot 17.11 uur om bij de diverse carnavalsverenigingen weer een kijkje te nemen hoe het bouwen van een wagen in zijn werk gaat. Er zijn dit jaar 11 verenigingen die hun deuren open willen stellen.

Bent u nieuwsgierig naar wat er met carnaval door de optocht trekt? Heeft u altijd al eens een bouwplaats van wagens willen zien? Wilt u ook wel eens zien hoe ver wagens zijn, zo’n vier weken voordat de optocht door de straten trekt? Bent u benieuwd naar het bouwproces? Wilt u weten wie toch de bouwers zijn van alle prachtige wagens van de optocht? Kom dan zondag kijken. De bouwers staan klaar om te ontvangen, rond te leiden en al uw vragen te beantwoorden.

Dit jaar is er ook een loopgroep die haar deuren openstelt. De organisatie hoopt dat er volgend jaar nog meer deelnemers zijn aan deze Open Deuren Dag

U kunt terecht bij de volgende verenigingen

Wagens:
CV Schuimkes; Eindsestraat 13
CV De Maffe Boys; Eindsestraat 67
CV De PeeVuurBlussersEindsestraat 83
CV BV Onder Ons; Eindsestraat 91
CV De Peekes; Eindsestraat 95
CV Ons Hoekske; Kleindongenseweg 81
CV De Vaortse Kloekers; Oude Veepad 2
CV Oorzaak Draank; Vaartweg 168
CV Barst Mar Los; Vaartweg 183
De Waogebouw Provincialeweg 30 Oosteind

Loopgroep:
CV Gin Steek Wijzer Sint Josephstraat 140A

Zie ook onderstaand kaartje voor de adressen:

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen