De luxe van een hotelbed, maar dan gewoon lekker thuis

Foto:

In een tijd waarin we steeds vaker online shoppen, blijft het toch fijner om dekbedovertrekken in een fysieke winkel te kopen.

Dekbedovertrekken en bedtextiel
Marilyn Dekkers en Robbert Eikhout van Dreamland weten alles over de trends op het gebied van dekbedovertrekken en bedtextiel. Marilyn: “Voor het kopen van een dekbedovertrek wil je vaak het product eerst een keer in het echt hebben gezien. Je kunt dan de stoffen voelen en de kleuren beoordelen. Maar natuurlijk geven wij ook graag persoonlijk advies op maat bij de aanschaf van bedtextiel. In onze showroom bieden we niet alleen een uitgebreide collectie beddengoed, maar ook een unieke winkelervaring die het comfort van je slaapkamer naar een hoger niveau tilt.”

Ruime Collectie Beddengoed
Robbert vult haar aan: “Bij binnenkomst in onze showroom word je verwelkomd door prachtig opgedekte bedden, een visueel feest van kleuren en texturen. Met altijd meer dan 150 overtrekken op voorraad, is er voor iedere smaak en stijl iets te vinden. Of je nu houdt van klassiek wit, gedurfd rood of rustgevend blauw, onze collectie heeft het allemaal. Onze dekbedovertrekken zijn vervaardigd uit verschillende soorten hoogwaardig katoen. Hierbij staat duurzaamheid centraal; de dekbedovertrekken blijven niet alleen kleurecht, maar behouden ook hun kwaliteit, zelfs na vele wasbeurten.”

Trends voor 2024
Wanneer we kijken naar de trends voor 2024 heeft Marilyn wel een idee welke kant het op zal gaan. “Een blijvende trend die we zien, is het gebruik van spreien op het bed. Het toevoegen van meerdere laagjes, inclusief sierkussentjes, creëert niet alleen een royale uitstraling, maar geeft je slaapkamer ook een gezellig en uitnodigend gevoel. Thuis genieten van de luxe van een hotelbed wordt met onze collectie eenvoudig bereikbaar. Vooruitkijkend naar 2024 verwachten we een explosie van kleur in beddengoed. Van levendige patronen tot gedurfde effen tinten, het draait allemaal om het creëren van een warme en sfeervolle slaapkamer. Laat je inspireren door de laatste trends en geef je slaapkamer een frisse en levendige uitstraling.”

Persoonlijk advies
“In onze winkel geloven we in persoonlijk contact en advies op maat”, zo gaat Robbert verder. “Alle medewerkers helpen je graag bij het kiezen van het perfecte dekbedovertrek. Met staaltjes of kleuren van bijvoorbeeld gordijnen en muren kunnen we de styling in je hele slaapkamer doorvoeren. Of dat nu kleuren zijn geïnspireerd op de natuur, Hotel Chique of een heel kleurrijk design, we denken graag met je mee. Het ene merk is meer van de bloempatronen en het andere meer van grafische elementen. Zoveel smaken, zoveel ontwerpen. Dus we vinden er altijd een die bij jouw smaak past.”

Bijna 40 jaar ervaring
Volgend jaar bestaat Dreamland 40 jaar. “Dat feestjaar zal niet ongemerkt voorbij gaan en er komen volop acties”, zo belooft Robbert ons. Neem een kijkje en laat je adviseren in de showroom van Dreamland, naast het busstation aan de Leijsenhoek. Traditiegetrouw is de showroom op Tweede Kerstdag ook geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Ontdek de magie van de dekbedovertrekken bij Dreamland en maak van je slaapkamer een oase van comfort en stijl.

  • Dreamland, Leijsenhoek 34 (naast het busstation), tel.: 0162-428802
  • www.dream-land.nl
  • Deze advertorial is mede mogelijk gemaakt door Dreamland
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen