St. Cecilia-feest St. Laurentiuskoor zeer geslaagd

Foto:

Op zondag 26 november was het een feestelijke dag voor het St. Laurentiuskoor. Zij vierden het St. Cecilia-feest waarbij twee bijzondere jubilarissen in het zonnetje werden gezet: Els Veermans (25 jaar) en Chris van Kempen (40 jaar).

De dag begon met een inspirerende Eucharistieviering voorgegaan door pastor Joost de Bont. Hij feliciteerde Els en Chris uitgebreid met hun jubileum, waarbij hij de waardering voor hun jarenlange inzet voor het koor benadrukte. Het was een mooie start van de dag waarin we stil hebben gestaan bij de betekenis van muziek en samen zingen en de meerwaarde daarvan. Na de viering was er tijd voor gezelligheid en ontmoeting. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie met gebak werd met elkaar gesproken en werden herinneringen opgehaald.

Vervolgens is het gezelschap naar café-zaal de Viersprong gegaan voor een smakelijke lunch. Hier werden Els en Chris verrast met het bij het jubileum horende oorkonde en speld als blijk van waardering voor hun jarenlange toewijding aan het koor. Deze erkenning hebben zij dan ook zeker verdiend! Het samenzijn was zeer geslaagd en het was mooi om te zien hoe goed de organisatie van het St. Cecilia-feest dit jaar was verzorgd door de bassen van het koor. Zij hebben met veel toewijding een dag georganiseerd waarin muziek en samenzijn centraal stond.

Els en Chris werden nogmaals bedankt voor hun inzet en betrokkenheid bij het Laurentiuskoor. Hopelijk blijven zij nog jaren met veel plezier en inzet zingen bij het St. Laurentiuskoor!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen