Voor een echt Dongense kerst…eerst even naar BART

Foto: Margreet van Bergen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat betekent dat we onze huizen weer extra sfeervol gaan inrichten. Bij BART aan de Tramstraat 27 vind je een flinke collectie sfeervolle kerstartikelen waaronder natuurlijk ook een aantal producten met een Dongens tintje.

Zo is er een flinke serie met Dongense kersthangers en kerstballen en is er zelfs de mogelijkheid om een kerstbal met je eigen naam erop te laten maken (zie www.dongensedingen.nl/webshop/kerst).

Met de prachtige wijn- en champagneglazen met daarop geëtst de skyline van Dongen onder een sterrenhemel maak je van je (kerst)diner en de jaarwisseling extra bijzondere momenten. De glazen (zie foto boven dit artikel) zijn te zien bij BART in de winkel aan de Tramstraat 27 en te bestellen in de webshop www.dongensedingen.nl Bestel ze voor 10 december en je kunt ze ophalen tijdens de kerstmarkt op zaterdag 16 december.

Maar ook de leukste cadeautjes vind je bij BART. Wat dacht je bijvoorbeeld van het spel ‘Rondje Dongen’, exclusief gefabriceerd voor BART. Of wandtegeltjes met Dongense uitspraken, zoals ‘Spulleke Biemans’ en ‘Kwokunaaihaai’. Onderzetters, borrelglraasjes tapasplankjes….Teveel om op te noemen.

Aanstaande zondag 3 december is BART geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen