Rouw & Verliescafé in De Cammeleur

Foto:

Het Rouw & Verliescafé in De Cammeleur is een laagdrempelige plek die voor iedereen toegankelijk is, die in welke vorm en met welke reden dan ook te maken heeft met rouw en/of verlies. Leeftijd speelt edaarbij geen rol. Het Rouw & Verliescafé wordt één keer per maand gehouden in Grand Café De Cammeleur.

Het Rouw & Verliescafé is bedoeld voor iedereen, legt Gerda Sinon-Brander uit. “Ik wil een basis neerleggen, voor mensen die daar behoefte aan hebben. Dit kan doorgroeien naar iets voor de gemeenschap, voor jong en oud. Rouw en verlies speelt in alle lagen van de bevolking en door alle facetten van het leven. Rouwen is vaak, om welke reden dan ook, een eenzame reis die je moet ondernemen”, zegt Gerda. “Vrienden, familie, lotgenoten of professionele hulpverleners kunnen je helpen. Maar het verlies moet je wel zelf dragen. En dat hoef je niet alleen te doen.” Het Rouw & Verliescafé in Grand Café De Cammeleur is een laagdrempelige plek die voor iedereen toegankelijk is. Waar drukte is en leven. Deze plek past bij het leven.

Het Rouw & Verliescafé is één keer per maand op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur.
Het volgende Rouw&Verliescafé is op:
Woensdagmiddag 29 november
In Grand café ‘de Cammeleur’
Inloop is gratis, consumptie is voor eigen rekening.

Je bent van harte welkom! Graag meer info ? Dan kun je terecht bij: Gerda Sinon-Brander Lifecoach & Rouwcounselor crossinglevenscoaching.com

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen