Sinterklaas en Piet bezoeken Theek 5 Dongen

Foto:

Sinterklaas is weer bijna in het land. Tijdens zijn bezoek in Nederland kan de Goedheiligman Theek 5 Dongen niet overslaan. Daarom komt de Sint op 22 november van 10.30 tot 12.00 uur op bezoek tijdens een extra lange Mini-Theek Special!

Kom samen met de (klein)kinderen naar de bibliotheek. Oudere broertjes en zusjes zijn ook van harte welkom! Ontmoet Sinterklaas en Piet tijdens de Mini-Theek Special. Normaal gesproken duurt de activiteit een halfuur, maar vanwege het hooggeëerde bezoek zal de Mini-Theek nu tot 12.00 uur duren. Kom
langs tijdens de Mini-Theek tussen 10.30 en 12.00. Ga met Sint en Piet op de foto of geef hem alvast je mooiste kunstwerk.

Voorleespret 4-6 jaar
Op 15 november bereiden we ons alvast voor op de komst van de Sint tijdens Voorleespret 4-6 jaar. We luisteren naar een spannend Sinterklaasverhaal en gaan daarna knutselen. De kinderen kunnen iets moois maken voor tijdens de intocht, het bezoek van de Sint aan de bibliotheek of voor in eenschoentje.

Aanmelden
Meld je kinderen gratis aan voor de Mini-Theek Special en Voorleespret 4-6 jaar via www.theek5.nl/activiteiten of meld je aan in de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen