Het perfecte Sint-cadeau: een DongenIce abonnement

Foto:

Sinterklaas komt weer naar Dongen. Leuke tip: bestel als Sinterklaascadeau een abonnementen voor onbeperkt schaatsen, schaatsen huren én roetsjen bij DongenIce.

Zelf blijft de Sint liever in de huiskamer met een warme kop chocomelk, maar ben jij net zo dol op schaatsen en roetsjen als de Pieten? Dan kun je vanaf 19 november om 14.00 uur een cadeaubon bestellen voor een DongenIce abonnement om drie weken lang, zo váák als je wilt te komen schaatsen en roetsjen bij de tofste schaatsbaan van Brabant.

Koop voor € 45,00 online een cadeaubon en haal de feestelijk ingepakte bon de volgende werkdag op bij DA Ingrid in Dongen. Op de dag van opening, , zijn de cadeaubonnen al . in te wisselen bij DongenIce voor een fysiek abonnementsbandje.

Deze Sint-actie loopt van 19 november 14.00 uur tot 5 december 12.00 uur. Bestellen doe je hier: https://www.dongenice.nl/product/abonnement/

Ná 5 december zijn de abonnementen te koop aan de kassa van DongenIce. DongenIce opent op vrijdag 15 december om 19.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen