Aan de deur geklopt volop bezig

Foto:

Maud, Arnold, Joyce, Janneke, Rob en Bea zijn samen met een grote groep vrijwilligers aan de slag met het initiatief ‘Aan de deur geklopt’ editie 2023. Aan de deur geklopt heeft als doel dat ieder kind Sint kan vieren. Niet iedereen is in de gelegenheid om cadeautjes te kopen voor de feestdagen en de wintermaanden zijn dure maanden. De vrijwilligers verzamelen nieuw en tweedehands speelgoed en verspreiden dit aan de deur en via een pop-up winkel zonder kassa.

Eerste inzamelmoment was een groot succes
Afgelopen woensdag vond het eerste moment plaats voor het inzamelen van nieuw en goed tweedehands speelgoed. “Dat was een enorm succes en we zijn daar blij mee omdat we voor veel Dongense kinderen dit jaar speelgoed mogen verzorgen. “We hebben al aanmeldingen mogen ontvangen en we zijn dankbaar dat we dit kunnen doen”, aldus Joyce. Het speelgoed kan Aan de deur geklopt zeker gebruiken. Dit jaar legden de vrijwilligers opnieuw contact met het AZC Gilze-Rijen en Aan de deur geklopt mag voor 206 kinderen speelgoed brengen. Het speelgoed dat niet weggegeven kan worden krijgt een tweede kans bij Terres des Hommes. Ze zetten zich in tegen kinderuitbuiting over de hele wereld.

Inleveren speelgoed
Nieuw en compleet, goed, schoon tweedehands speelgoed kan nog ingeleverd worden op zaterdag 4 november tussen 10.00 uur en 12.00 uur en woensdag 8 november tussen 19.00 uur en 21.00 uur. Dat kan direct bij de pop-up winkel aan het Looiersplein 33 (aan de zijde tussen Brainwash en Cigo). De pop-up winkel met gratis speelgoed is open op vrijdag 24 november van 12.00 uur tot 19.30 uur en zaterdag 25 november van 10.00 uur tot 16.30 uur.

Nieuwe cadeautjes
Extra bijzonder is de steun van Dongense initiatieven, bedrijven en de gemeente. Janneke is erg blij en geeft aan: “Dankzij onder andere de gemeente Dongen, Dongen Ice, Hawedo, Eurofolie, Zeeman, Tetstournooi en via de crowdfund kunnen we voor de Dongense kinderen die een tas aan deur krijgen naast tweedehands speelgoed een mooi nieuw cadeau toevoegen. We laten echt wensen in vervulling gaan en samen zorgen we ervoor dat ieder kind Sint kan vieren”.

Pakjes ontvangen? Aanmelden voor 4 november!
Wil je niet wachten op de winkel en pakjes aan de deur ontvangen, of iemand (anoniem) aanmelden? Dat kan via [email protected]. Je kunt je ook aanmelden via Whatsapp, via een app 06-15881846. Aanmelden kan nog steeds. We vragen om de leeftijd van de kinderen en maken afspraken over het (anoniem) halen of brengen van de pakjes. Je kunt rond half november de pakjes verwachten.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen